Pilaf de pasare

Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa clocoteasca, se lasa sa fiarba la un foc incet. In timpul fierberii se pune za

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. carne de pasare (gaina)
  • 70 gr. orez
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. telina
  • 10 gr. unt
  • sare
  • verdeata
  • 2-3 felii de sfecla coapta

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa clocoteasca, se lasa sa fiarba la un foc incet. In timpul fierberii se pune zarzavatul curatat, spalat, taiat sferturi, cu care se lasa sa fiarba pina se fragezeste. Orezul se curata, se spala si se toarna in supa.
Se serveste cu untul, verdeata, zarzavatul taiat cuburi si sfecla rosie coapta

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu banane si ciocolata - Reteta delicioasa si usoara

Cu ocazia zilei onomastice a mezinei mele, pe care o cheamă și Maria, i-am făcut cadou un set de decorat brioșe. A fost...

Briose cu banane si ciocolata - Reteta delicioasa si usoara
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea