Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie acoperite de apa. Se fierbe la foc mic.
Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie acoperite de apa. Se fierbe la foc mic. Se ia spuma. Puiul nu trebuie sa fie prea fiert. Se alege orezul, se spala si apoi se usuca intr-o carpa. Intr-o cratita se infierbanta untul si se prajeste usor orezul. Se toarna trei cesti din zeama in care a fiert puiul, bine limpezita, se asaza bucatile de pui, se acopera si se da la cuptor, la foc mic, 20 — 25 de minute. Nu se umbla cu lingura in pilaf. Inainte de a servi, se pune peste pilaf putin unt proaspat, taiat in bucatele foarte mici, ca sa se topeasca repede.
Pilaful de pui cu ceapa se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii