Pentru pilaf de pui simplu cu ceapa puiul se taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cit sa acopere carnea si cand da in clocot se adauga sare si ceapa.
Pentru pilaf de pui simplu cu ceapa puiul se taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cit sa acopere carnea si cand da in clocot se adauga sare si ceapa. Carnea nu trebuie trecuta din fiert. Se alege apoi orezul, se spala se usuca intr-un servet si se rumeneste usor in unt intr-o cratita. Se stinge orezul cu 3 pahare de supa strecurata in care a fiert puiul, se adauga apoi carnea de pui, se acopera cu capac si se da la cuptor sa fiarba la foc mic 25-30 minute. Pilaful nu trebuie amestecat cu lingura.
Inainte de a se servi la masa se pune deasupra o bucatica de unt proaspat.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti