Se taie carnea cuburi, si se prajeste repede la foc iute pana se rumeneste putin, se adauga ceapa taiata solzisori si legumele congelate si se caleste
Se taie carnea cuburi, si se prajeste repede la foc iute pana se rumeneste putin, se adauga ceapa taiata solzisori si legumele congelate si se caleste in continuare la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat legumele se stinge cu apa cat sa acopere compozitia si se fierbe pana scade la ulei. Dupa ce a scazut se adauga bulionul diluat, putin zahar(daca vreti), si usturoiul -dupa gust. Se lasa sa mai fiarba in sos 5-10 minute si presarati patrunjel.
Serviti cu orez fiert (simplu)
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa