Porc Gong-Bao

Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa porc
  • morcov
  • pasta ardei iute
  • sos soia
  • supa de legume
  • sare
  • zahar
  • alune
  • amidon
  • castraveti
  • ulei floarea soarelui
  • ceapa verde
  • piper alb

Mod de preparare

Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi mari.

Sosul: pasta de ardei iute, sosul de soia, supa, sarea, zaharul, piperul alb se adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se leaga cu amidon dizolvat in apa, dupa care se adauga cuburile de castraveti.
Se serveste fierbinte intr-un bol, alaturi de o garnitura de orez gratinat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...