Pentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina.
Pentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se dau la cuptor sa se friga cu putina untura. Se ung mereu, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii se lasa inca putin in tava si se ung cu untura arnestecata cu boia de ardei, sa prinda caloare.
Porumbeii fripti cu unt si slanina se servesc pe feliile de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii