Pentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina.
Pentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se dau la cuptor sa se friga cu putina untura. Se ung mereu, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii se lasa inca putin in tava si se ung cu untura arnestecata cu boia de ardei, sa prinda caloare.
Porumbeii fripti cu unt si slanina se servesc pe feliile de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor.
Gemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa