Porumbei inabusiti cu sardele de Lisa

Se curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si cu ceapa, morcov si patr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 porumbel la o portie
  • sardele de Lisa
  • unt
  • ceapa
  • morcov
  • patrunjel
  • zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Se curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si cu ceapa, morcov si patrunjel, taiate felii. Cand au inceput sa se rumeneasca, se adauga o ceasca de zeama de carne, se potriveste de sare. Se acopera, se lasa sa fiarba inabusit si sa scada sosul. Cand sunt gata, se scot porumbeii, se aseaza, taiati in patru, pe farfurie, se toarna sosul deasupra, strecurat prin sita, dar apasand putin, ca sa treaca si din zarzavat.
Se serveste fierbinte.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri papuci

M-am inspirat de pe blogul lui edithskitcen reteta romaneasca

Desert fursecuri papuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca