Carnea se spala, se zvanta pe prosop curat, se taie in bucati mici si se marineaza in marinada de apa cu otet, legume si condimente. Cartofii si morco
Carnea se spala, se zvanta pe prosop curat, se taie in bucati mici si se marineaza in marinada de apa cu otet, legume si condimente. Cartofii si morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se curata de seminte si se taie bucati mici. Usturoiul se curata, se spala si se taie bucati mici. Sparanghelul conserva se scurge de lichid si se clateste cu apa rece. Ficatul se inabusa in 50ml ulei de masline. Se scoate din vas si se face un piure din ficat, boia si vin alb. Carnea se inabusa in ulei cu usturoi, ceapa, putina apa, piper, sare si se lasa sa scada usor pe foc deschis, circa 40 minute. Apoi se adauga morcovi, cartofi, foi de dafin, ardei iute, piure din ficat si se scade pe foc mic circa 30 minute.
Preparatul se orneaza cu cate doi muguri de sparanghel la fiecare portie.
Daca tot am achizitionat din camara formele de gogosele, a trebuit sa le testam si am facut niste bijuterii de gogosele, sub...
Desert gogosele in forma de rozete si steluteDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata