Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul.
Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite. Se prajeste usor intr-o tigaie cu putina untura. Se pune peste carne numai cand aceasta este fragezita. Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se sfarama. Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar. Se gusta de sare. Se da la cuptor. Mancarea este buna mai scazuta.
Prazul cu carne este delicios cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa