Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul.
Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite. Se prajeste usor intr-o tigaie cu putina untura. Se pune peste carne numai cand aceasta este fragezita. Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se sfarama. Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar. Se gusta de sare. Se da la cuptor. Mancarea este buna mai scazuta.
Prazul cu carne este delicios cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii