Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sar
Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sarea mare si puiul deasupra si se pune in cuptorul incins. Dupa 1/2 ora se intoarce puiul si se unge cu putin ulei de masline. Dupa 1/4 ora se pune puiul cu pieptul in sus, se mai unge cu putin ulei, se orneaza cu felii de portocala si se lasa la foc moderat pina ce devine rumen si crocant.
Se serveste cu cartofi natur si cu sos curry (se gaseste gata preparat)
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa