Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sar
Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sarea mare si puiul deasupra si se pune in cuptorul incins. Dupa 1/2 ora se intoarce puiul si se unge cu putin ulei de masline. Dupa 1/4 ora se pune puiul cu pieptul in sus, se mai unge cu putin ulei, se orneaza cu felii de portocala si se lasa la foc moderat pina ce devine rumen si crocant.
Se serveste cu cartofi natur si cu sos curry (se gaseste gata preparat)
O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj