Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.
Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.
Prin ouale batute se da bucatile de pui.
Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.
Se poate servi cu conopida murata.
Pofta buna!
Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Bunatati pentru colindatori
Prajitura cu mure, ciocolata si crema mascarponePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura