Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Jumatate piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • 100 g pesmet
  • ulei de masline
  • boia dulce
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele.

Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.

Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.

Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.

Prin ouale batute se da bucatile de pui.

Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.

Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.


Se poate servi cu conopida murata.

Pofta buna!

Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui umplut cu ciuperci ,

Rulada din piept de pui,

Piept de pui la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii