Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Jumatate piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • 100 g pesmet
  • ulei de masline
  • boia dulce
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele.

Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.

Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.

Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.

Prin ouale batute se da bucatile de pui.

Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.

Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.


Se poate servi cu conopida murata.

Pofta buna!

Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui umplut cu ciuperci ,

Rulada din piept de pui,

Piept de pui la cuptor

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mure, ciocolata si crema mascarpone

Bunatati pentru colindatori

Prajitura cu mure, ciocolata si crema mascarpone
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise