Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.
Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.
Prin ouale batute se da bucatile de pui.
Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.
Se poate servi cu conopida murata.
Pofta buna!
Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Cand am vazut reteta, mi s-a parut absolut senzational si delicios si nu am ezitat sa-l incerc. A meritat!
Tort de clatite cu ciocolata si friscaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata