Pui cu ardei si ciuperci

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ceapa verde se taie inele. Se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Dupa 3-4 minute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 buc. piept de pui
  • 3 ardei (arata mai frumos cu 3 ardei de culori diferite)
  • 200g ciuperci
  • 1 ceapa uscata
  • 2-3 fire ceapa verde (daca nu inca o ceapa uscata)
  • 1 catel usturoi
  • busuioc
  • patrunjel tocate marunt
  • 400 ml supa
  • 200 smantana subtire
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ceapa verde se taie inele. Se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Dupa 3-4 minute se adauga ardeii cubulete si ciupercile. Se lasa cateva minute pe foc redus. Se toarna supa de pui si verdeata tocata marunt si se lasa pe foc pina scade toate zeama. Smantana se amesteca cu faina si se toarna peste. Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa inca 3-4 minute si apoi se ia la o parte. Se mai poate presara verdeata.
Se serveste cu paste sau orez. Reteta pas cu pas se gaseste in forumul culinar aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8338

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide