Pui cu cascaval

Se imparte fiecare piept de pui in 4 bucati, asezonam cu sare si piper, dam prin faina, prin ou si prin cascaval. Punem bucatile de carne, una langa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 bucati de piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 300 g cascaval
  • sare
  • piper
  • faina
  • putin unt
  • pesmet

Mod de preparare

Se imparte fiecare piept de pui in 4 bucati, asezonam cu sare si piper, dam prin faina, prin ou si prin cascaval. Punem bucatile de carne, una langa alta, inghesuite, intr-un vas yena, uns cu unt si presarat cu pesmet, presaram deasupra cascaval si il prajim in cuptor.

Se serveste atat calda cat si rece, dar se taie mai bine daca s-a racit putin. Se foloseste orice garnitura. Daca pieptul este taiat in bucati mai mici este necesar mai mult cascaval dar este mai gustos. Se poate prepara si din piept de curcan.

Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca