Se curata bine puiul, se taie bucati, si se sareaza. Se incalzeste untul intr-o tigaie. Se prajeste usturoiul zdrobit si se pun bucatile de pui in ti
Se curata bine puiul, se taie bucati, si se sareaza. Se incalzeste untul intr-o tigaie. Se prajeste usturoiul zdrobit si se pun bucatile de pui in tigaie, se frig pe ambele parti. Se aseaza carnea intr-un vas termorezistent, se scot semintele din cirese si se pun printre carnea de pui. Se condimentreaza dupa care se stropeste cu mustarul amestecat cu cherry. Se acopera vasul si se prajeste timp de 40 de minute.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj