Pentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata.
Pentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in putina apa. Maslinele se oparesc. Puiul se inabusa in unt cu 50 ml apa, iar cand este gata se scoate separat. in untura sau uleiul ramas se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI, cca 500 ml apa fierbinte, si se mai fierb 10 minute. Sosul se paseaza peste carne. Se adauga ciuperci, masline, rosii, sare si piper dupa gust; se continua fierberea inca 8 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si 1 legatura de patrunjel verde. Cartofii se prajesc in ulei.
Puiul cu ciuperci si legume se serveste cu sosul de ciuperci si masline. Se orneaza cu felii de lamaie si patrunjel verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii