Ceapa impreuna cu morcovii se toaca marunt, cartofii se taie felii subtiri, rosiile oparite se decojesc si se taie sferturi, ciupercile se taie julien
Ceapa impreuna cu morcovii se toaca marunt, cartofii se taie felii subtiri, rosiile oparite se decojesc si se taie sferturi, ciupercile se taie julien, patrunjelul se toaca marunt iar maslinele se oparesc. Se pun la inabusit pulpele de pui in unt si 100 ml apa, apoi se scot din vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in putina apa rece, pasta de rosii si 1 litru de apa fierbinte. Se lasa la fiert circa 20 de minute. Sosul preparat se toarna peste pulpele de pui, se adauga ciupercile, maslinele, rosiile, sare si piperul si se lasa la fiert inca 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vinul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Se serveste decorat cu felii de lamaie, patrunjel verde presarat deasupra si garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Curcan umplut
Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...
Prajitura cu ciocolata si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa