Pui cu ciuperci si smantana

Pentru pui cu ciuperci si smantana dezosati carnea si taiati-o in bucati late, apoi infasurati fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane sau 4 piepturi de pui
  • 4 felii subtiri de costita
  • un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete)
  • o ceapa
  • 1 pahar cu smantana
  • 1 pahar cu untura

Mod de preparare

Pentru pui cu ciuperci si smantana dezosati carnea si taiati-o in bucati late, apoi infasurati fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Fixati-le cu scobitori, puneti-le in tava si dati-le la cuptor pentru 30 de minute. Caliti apoi in grasime ceapa tocata marunt, scoateti-o pe un platou, apoi puneti la calit ciupercile, adaugati sare si piper si acoperiti vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne puneti ciupercile cu ceapa si mai lasati la cuptor timp de 5 minute.


Serviti cu smantana.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...