Pui cu ciuperci si smantana

Pentru pui cu ciuperci si smantana dezosati carnea si taiati-o in bucati late, apoi infasurati fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane sau 4 piepturi de pui
  • 4 felii subtiri de costita
  • un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete)
  • o ceapa
  • 1 pahar cu smantana
  • 1 pahar cu untura

Mod de preparare

Pentru pui cu ciuperci si smantana dezosati carnea si taiati-o in bucati late, apoi infasurati fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Fixati-le cu scobitori, puneti-le in tava si dati-le la cuptor pentru 30 de minute. Caliti apoi in grasime ceapa tocata marunt, scoateti-o pe un platou, apoi puneti la calit ciupercile, adaugati sare si piper si acoperiti vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne puneti ciupercile cu ceapa si mai lasati la cuptor timp de 5 minute.


Serviti cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...