Pui cu conopida si vin alb

Puiul, curatat si spalat, se taie in bucati care se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt. Se adauga faina si se stinge cu un pahar de apa. Se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mijlociu
  • 1 conopida mijlocie
  • 1/2 lingurita faina
  • 2-3 linguri vin alb sau 1 lingura zeama de lamiie
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul, curatat si spalat, se taie in bucati care se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt. Se adauga faina si se stinge cu un pahar de apa. Se adauga vinul, sarea si piperul. Conopida, spalata si desfacuta in buchetele, se prajeste usor cu o lingura de unt si se pune peste bucatile de pui. Se lasa sa fiarba incet, acoperita, pina scade bine.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...