Pui cu cuscus

Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie in 10 felii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Menta proaspata se taie marunt. Jumatate din c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui 1.500 kg
  • iaurt 0.800 kg
  • ulei 0.050 l
  • usturoi 0.050 kg
  • curry 0.010 kg
  • boia iute 0.005 kg
  • cuisoare macinate 0.005 kg
  • supa de pui 0.800 kg
  • cuscus 0.450 kg
  • coriandru macinat 0.010 kg
  • menta proaspata 0.030 kg
  • piper 0.002 kg
  • sare 0.025 kg

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie in 10 felii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Menta proaspata se taie marunt. Jumatate din cantitatea de iaurt cu usturoi, curry, boia, cuisoare se amesteca si formeaza marinata, in care se tine pieptul timp de 3 ore la frigider. Pieptul de pui marinat se coace 30 minute la foc moderat, intr-o tava cu ulei, acoperita cu folie de aluminiu. Peste cuscus se adauga supa fierbinte, se acopera vasul si se lasa 5 minute in repaus, pana se absoarbe lichidul, apoi se adauga coriandru, restul de iaurt si frunze de menta.
Se serveste piept fript cu garnitura de cuscus.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...