1. Cureti ceapa si dovleceii de coaja. 2. Dai dovleceii pe razatoarea mare. 3. Incingi uleiul intr-o tigaie si rumenesti pieptii de pui, cate 3-4 minu
1. Cureti ceapa si dovleceii de coaja.
2. Dai dovleceii pe razatoarea mare.
3. Incingi uleiul intr-o tigaie si rumenesti pieptii de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
4. Ii sarezi, ii piperezi, ii iei de pe foc si ii pui deoparte.
5. In aceeasi tigaie pui ceapa si dovleceii rasi si ii lasi sa se rumeneasca la foc iute timp de 5 minute.
6. Stingi compozitia cu zeama de carne si de lamaie si lasi sa scada aprox. 2 minute.
7. Razuiesti cu o spatala fundul tigaii, ca sa se desprinda tot ce s-a lipit.
8. Adaugi smantana si dai focul mai mic.
9. Asezi puiul inapoi in tigaie, acoperi cu un capac, lasi sa fiarba incet timp de 5 minute si, pe urma, fara capa, inca 3-4 minute sa se ingroase sosul.
Pofta buna!
Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj