Pui cu fasole verde

Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa foarte marunt taiata, 1 lingurita faina, se amesteca si se lasa s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 750 gr fasole
  • 2 linguri untura
  • 1 ceapa
  • 1/2 pahar zeama de carne sau apa
  • 5-6 rosii
  • 1 lingurita verdeata
  • sare
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa foarte marunt taiata, 1 lingurita faina, se amesteca si se lasa sa se prajeasca putin ceapa cu faina. Se adauga jumatate de ceasca zeama de carne (in lipsa, apa), fasolea curatata si spalata si rosiile, curatate de pielite, fara seminte si taiate bucati. Se pune sarea si verdeata si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ ora. Se da apoi la cuptor ca sa scada zeama bine. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o in acest caz o data cu zeama de carne.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...