Puiul cu gutui la cuptor este o mancare de carne gustoasa si simplu de preparat. Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase.
Puiul cu gutui la cuptor este o mancare de carne gustoasa si simplu de preparat. Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si pulpele de pui la cuptor se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Puiul cu gutui la cuptor se serveste imediat.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti