Pui cu legume

Se pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4 minute. Se intoarce pe cealal

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 1 lingura margarina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1 1/2 cani smantana
  • 1 lingurita boia iute
  • 2 lingurite sos de soia
  • 5 linguri vin alb
  • 1/2 cana cu mazare
  • ceapa
  • ciuperci tocate marunt
  • 4 linguri parmezan ras (cascaval)
  • felii de paine taiata in triunghiuri si prajite

Mod de preparare

Se pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4 minute. Se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa inca 4 minute pana se rumeneste. Se presara sare si piper. Se adauga smantana, sosul de soia si boia. Se da focul la minim, si se asteapta pana fierbe, poi se adauga vinul alb si se mai lasa 1 minut, dupa care se adauga ciupercile, mazarea si ceapa si se pune totul intr-un vas. Se presara deasupra parmezan si se da vasul la cuptor 4 minute. Se serveste cu garnitura.


Mancarea poate fi pregatita din timp si incalzita inainte de fi servita.

O portie: 3 75 calorii; 32 g proteine; 18,8 grasimi; 9,5 lipide, 18,2 g carbohidrati; 99 mg colesterol; 557 mg sodiu.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...