Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi as
Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt.
Se pune pieptul de pui, cascavalul ras, rosiile, baconul si usturoiul. Se toarna uleiul de masline si ouale, se presara sare si piper.
Se lasa tava la cuptor 25 minute pana ce puiul capata o crusta crocanta
Se serveste fierbinte. Alte retete recomandate:
Am facut sirop de zmeura si mi-a placut foarte mult cum a iesit. Gustul este dulce-acrisor.
Sirop de zmeuraIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa