Pui cu mamaliga

Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi as

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg mamaliga gata preparata
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 5 kg rosii cherry
  • 1 catel usturoi tocat
  • 2 oua batute
  • 3 felii bacon taiate fasii
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt.

Se pune pieptul de pui, cascavalul ras, rosiile, baconul si usturoiul. Se toarna uleiul de masline si ouale, se presara sare si piper.

Se lasa tava la cuptor 25 minute pana ce puiul capata o crusta crocanta

Se serveste fierbinte. Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca