Pui cu marar

Se curata puiul, se spala si se aureste impreuna cu maruntaiele intr-o ceasca de ulei. Cand carnea s-a rumenit, se adauga in oala o cana de apa calda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 jumatate de pui mare
  • maruntaie de pui
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 500 gr marar verde
  • 2 rosii decojite
  • piper boabe

Mod de preparare

Se curata puiul, se spala si se aureste impreuna cu maruntaiele intr-o ceasca de ulei. Cand carnea s-a rumenit, se adauga in oala o cana de apa calda si se fierbe acoperit, cu sarea necesara si cateva boabe de piper. Se spala mararul, se toaca marunt si se pune peste carne, se mai adauga apa calda sau supa de zarzavat, se pun doua rosii decojite si taiate felii subtiri peste mancare si se continua fierberea inca 20 de minute.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete care contin carne de pui:

Escalop de pui

Piept de pui umplut

Pui cu conopida si sos alb

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...