Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare.
Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare, faina si la sfirsit pastaile de mazare. Se misca cratita din cand in cand, ca sa nu se arda pe fund, sau se da usor cu o lingura de lemn. Dupa ce au inceput si pastaile sa se moaie, se adauga cate putina apa, sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Nu trebuie sa fiarba prea mult, pentru ca sa nu se sfarame nici puiul, nici pastaile. Cand este aproape gata, se adauga sare, zahar si bulion. Se tine la cuptor o jumatate de ora inainte de a fi data la masa.
Puiul cu mazare pastai se poate servi si cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa