Pui cu mere si portocale

Acest fel de mîncare se prepară foarte uşor şi repede, nu cade greu la stomac şi e tare gustos.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept mic de pui
  • 1 pulpă de pui
  • 2 cepe
  • 3 mere
  • 1 cutie cu pulpă de roşii
  • sucul de la două portocale
  • cîteva boabe de piper
  • 1 lingură de miere de albine
  • putin ulei pentru uns cratiţa
  • sare după gust

Mod de preparare

Am porţionat carnea şi am fript bucăţile de pui într-o cratiţă unsă cu puţin ulei, 3 -4 minute pe fiecare parte.

Peste carne am pus merele tăiate felii şi ceapa tăiată bucăţi mari.

Apoi am pus cîteva boabe de piper şi pulpa de roşii.

Am adăugat sucul proaspăt stors de la portocale.

Am adăugat şi mierea de albine - chiar dacă e zaharisită e foarte bună.

Am sărat după gust şi am amestecat uşor să nu se rupă feliile de măr,

am pus capacul şi am lăsat la foc foarte mic 25 de minute.

Poftă bună !

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta Galette cu capsuni

” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...

Desert tarta Galette cu capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii