Pui cu morcovi si parmezan

Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Puiul cu morcovi si parmezan este o mancare delicioasa si rapida.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui taiata cubulete (piept sau pulpe dezosate)
  • 1 morcov maricel
  • 2 lingurite de pesto de busuioc
  • paste
  • cascaval

Mod de preparare

Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Sau ati manca o mancare calda, usoara, dar nu aveti chef sa va chinuiti langa aragaz? Daca da, atunci stiti cat de dificil este sa incropesti ceva foarte rapid.

Tocmai de aceea va mai prezint o idee de mancare foarte rapida, foarte gustoasa, chiar daca nu este cea mai aspectuoasa mancare cu putinta!

Caliti morcovii in putin ulei pana incep sa lase culoare. Puneti peste ei carnea si caliti in continuare pana carnea se patrunde. Adaugati putin pesto si amestecati bine. Intre timp fierbeti pastele si razaliti parmezan. Peste pastele scurse adaugati puiul, morcovii si sosul lasat si amestecati bine.


Serviti puiul cu morcovi cu parmezan presarat din belsug deasupra. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...