Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit. Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pe
Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit.
Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pentru fierberea ingredientelor pana devin moi.
Presaram cu frunze de patrunjel. Punem la foc si din acest moment nu mai amestecam.
Daca am procedat cum trebuie si consistenta orezului este potrivita, luam de pe foc si lasam sa se raceasca 15 minute, pentru ca aromele sa se intrepatrunda, astfel vom obtine o senzatie culinara deosebita.
Servim cu salata de castraveti proaspeti sau murati.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de ficat
Tocanita de pui
Tocana cu legume
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti