Pui cu orez la ceaun

Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit. Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • jumatate de ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • Sare
  • boia
  • piper
  • 200 g orez

Mod de preparare

Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit.

Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pentru fierberea ingredientelor pana devin moi.

Presaram cu frunze de patrunjel. Punem la foc si din acest moment nu mai amestecam.

Daca am procedat cum trebuie si consistenta orezului este potrivita, luam de pe foc si lasam sa se raceasca 15 minute, pentru ca aromele sa se intrepatrunda, astfel vom obtine o senzatie culinara deosebita.

Servim cu salata de castraveti proaspeti sau murati.

Alte retete culinare recomandate

Tocanita de ficat

Tocanita de pui

Tocana cu legume

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa