Se incinge uleiul intr-un vas. Se caleste carnea de pui pina isi schimba culoarea. Se scoate carnea si se pun legumele, care se calesc 5 - 7 minute sa
Se incinge uleiul intr-un vas. Se caleste carnea de pui pina isi schimba culoarea. Se scoate carnea si se pun legumele, care se calesc 5 - 7 minute sau pina se fragezesc. Se adauga supa, sosul de soia, ceapa verde. Se lasa sa fiarba. Se adauga puiul si se lasa pina e gata, amestecind din cind in cind.
Se serveste cu orez
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura