Pui cu piersici

Pieptul de pui se taie in felii de cca. 100 g bucata, se bate putin si se prasara cu condimente. Carnea se prajeste 10-15 minute intr-o tigaie, in ule

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.5 kg de pui
  • 1 pachet de condimente pentru friptura de pui
  • 0.15 l ulei de masline
  • 800 g de piersici/sau compot
  • 300 g de branza Trapista
  • 2 kg de cartofi
  • 100 g margarina
  • 2 cesti de smantana
  • 20 g de sare
  • piper alb

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in felii de cca. 100 g bucata, se bate putin si se prasara cu condimente. Carnea se prajeste 10-15 minute intr-o tigaie, in ulei de masline. (Se lasa la prajit mai putin timp decat de obicei, datorita urmatorului pas)

Intr-o tava unsa cu ulei se aliniaza feliile de carne prajita si pe fiecare felie se aseaza o jumatate de piersica fara samburi. Deasupra se razuieste branza Trapista si se pune la copt la 175 grade C timp de 6-8 minute.
Alte retete mancaruri recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de spanac cu ochiuri

Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...

Tocanita de spanac cu ochiuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa