Ceapa se toaca marunt, ardeiul julien, carnea cubulete si morcovul se da prin razatoarea mica. Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se pu
Ceapa se toaca marunt, ardeiul julien, carnea cubulete si morcovul se da prin razatoarea mica. Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se pune in apa rece cu sare si otet. Se caleste in putin ulei incins ceapa, apoi se adauga pe rand ardeiul, carnea, morcovul si maslinele. Dupa ce le-am calit bine se adauga apa fierbinte sau daca aveti supa de carne. Se pune si conopida scursa si se condimenteaza. Cand au fiert pe jumatate se adauga fasolea si rosiile pasate iar apoi se da la cuptor sa scada bine.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti