Pui cu porumb si curry

Ceapa se toaca marunt, ardeiul julien, carnea cubulete si morcovul se da prin razatoarea mica. Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se pu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1ardei capia
  • ½ conopida mica
  • 200 g masline kalamata
  • 1-2 linguri curry
  • 1 lingura soia dulce
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 mana de porumb
  • 2-3 rosii
  • 2-3 linguri pasta concentrata de tomate
  • Vegeta
  • 2 maini fasole galbena
  • Boabe de piper mozaic
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, ardeiul julien, carnea cubulete si morcovul se da prin razatoarea mica. Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se pune in apa rece cu sare si otet. Se caleste in putin ulei incins ceapa, apoi se adauga pe rand ardeiul, carnea, morcovul si maslinele. Dupa ce le-am calit bine se adauga apa fierbinte sau daca aveti supa de carne. Se pune si conopida scursa si se condimenteaza. Cand au fiert pe jumatate se adauga fasolea si rosiile pasate iar apoi se da la cuptor sa scada bine.


Se serveste cald.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Meniu copii Fetita mea adora pastele cu carne si sos de rosii, asa ca vi le recomand cu drag pentru orice copil mofturos.

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii