Bucatile de pui se prajesc inabusit in unt. Cind sint aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si faina, amestecind cu lingura, apoi se pun rosiile
Bucatile de pui se prajesc inabusit in unt. Cind sint aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si faina, amestecind cu lingura, apoi se pun rosiile taiate jumatati si curatate de seminte, boiaua, sarea si zaharul. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu cratita acoperita) pina cind rosiile sint fierte. In timpul fiertului nu se amesteca cu lingura ci se misca cratita incet intr-o parte si in alta.
Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa....
Ardei iuti copti pusi in ulei la borcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj