Pui cu sos de branza

Puiul cu sos de branza se prepara rapid. Aveti nevoie de carne de pui, legume, branza de vaci, cascaval si oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate de pui
  • 2 morcovi
  • jumatate de telina
  • 100 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin

Mod de preparare

Se fierb legumele separat, apoi se taie feliute. Se spala puiul, se caleste in putin ulei si se pune intr-o tava. Se calesc legumele fierte in grasimea ramasa de la pui. Palariile de ciuperci se pun in cuptor cu putina sare, timp de 10-15 minute. Se umplu apoi cu legume si se asaza langa pui impreuna cu broccoli. Separat se freaca branza cu ouale si cascavalul ras si se pune cu lingura peste ciuperci. Se lasa totul in cuptor pana se gratineaza.


Se serveste pe un platou.

Alte retete:

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Legume la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...