Puiul cu sos de branza se prepara rapid. Aveti nevoie de carne de pui, legume, branza de vaci, cascaval si oua.
Se fierb legumele separat, apoi se taie feliute. Se spala puiul, se caleste in putin ulei si se pune intr-o tava. Se calesc legumele fierte in grasimea ramasa de la pui. Palariile de ciuperci se pun in cuptor cu putina sare, timp de 10-15 minute. Se umplu apoi cu legume si se asaza langa pui impreuna cu broccoli. Separat se freaca branza cu ouale si cascavalul ras si se pune cu lingura peste ciuperci. Se lasa totul in cuptor pana se gratineaza.
Se serveste pe un platou.
Alte retete:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Legume la cuptor
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti