Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand c
Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand carnea este rumena, se scoate pe o farfurie, iar in grasimea ramasa se pune faina, se amesteca , se stinge cu lapte sau cu frisca. Se sareaza, se adauga mazarea verde fiarta, se pune carnea in cratita si se da un clocot. Se serveste cu orez calit.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa