Pui cu sos de mazare verde

Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand c

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg piept de pui file
  • 200 g mazare verde
  • 500 ml lapte sau frisca
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand carnea este rumena, se scoate pe o farfurie, iar in grasimea ramasa se pune faina, se amesteca , se stinge cu lapte sau cu frisca. Se sareaza, se adauga mazarea verde fiarta, se pune carnea in cratita si se da un clocot. Se serveste cu orez calit.
Alte retete mancare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca de macrou

Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...

Zacusca de macrou
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii