Pui cu susan

Se fierbe pieptul si se lasa la racit. cand e rece se taie fasiute inguste, se da prin ou si apoi se acopera cu susan. Se prajeste pana se aureste sus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui mic
  • 2 oua
  • 50 g susan

Mod de preparare

Se fierbe pieptul si se lasa la racit. cand e rece se taie fasiute inguste, se da prin ou si apoi se acopera cu susan. Se prajeste pana se aureste susanul.

Alte retete in imagini recomandate

Supa de galuste

Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...