Pui cu vin alb la tava

Se curata puii, se spala, se sareaza si se ung cu unt. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tava unsa bine cu ulei; deasupra se aseaza zarzavatul t

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pui mijlociu de persoana
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. telina
  • 1 pahar vin alb
  • 1 dl ulei
  • putin unt
  • sare

Mod de preparare

Se curata puii, se spala, se sareaza si se ung cu unt. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tava unsa bine cu ulei; deasupra se aseaza zarzavatul taiat felii sau dat prin razatoarea mare si apoi puii. Se da tava la cuptor. In timpul rumenirii se stropesc cu vin. Cind sint gata, se taie in bucati si se tin la cald pina se servesc.

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Briose cu afine

Imi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de Dragobete cu blat de cacao si crema de vanilie

Si daca tot e maine "Dragobetele, care saruta fetele", il intampin cu un tort delicios. :x Reteta cu dragoste

Desert tort de Dragobete cu blat de cacao si crema de vanilie
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
ReteteCulinare.RO

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa