Se amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoi
Se amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se pun la blender. Carnea se dezoseaza, se inlatura din marinata si apoi se taie cuburi sau julien. Se caleste ceapa si usturoiul dupa care se adauga cartofii si curry-ul. Se scot si se caleste puiul in aceeasi tigaie. Se pun din nou cartofii si putina apa sau zeama de carne. Se pune restul de marinata ramasa sis pre sfarsitul fierberii se pun rosiile, maslinele si restul de condimente. Se da la cuptor sa scada putin.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii