Pui fettucine

In timp ce fettuccinii sint la fiert se taie puiul bucatele mici. Baconul se taie lunguiet si subtirel. Se pun ciupercile la calit in cele 3 linguri d

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o punga fettuccine (paste)
  • 100g philadelphia
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 rashes bacon( sau dupa preferinta)
  • ciuperci o cutie(de preferinta taiate)
  • smantana cam 300g
  • 2 piepti de pui
  • marar

Mod de preparare

In timp ce fettuccinii sint la fiert se taie puiul bucatele mici.

Baconul se taie lunguiet si subtirel.

Se pun ciupercile la calit in cele 3 linguri de ulei( 3 min).

Se adauga sunca si puiul, mararul si branza.

Se lasa pina se topeste branza.

Se adauda smantana si se mai lasa citeva minute(nu trebuie sa fiarba in clocot doar sa se omogenizee putin).


Pofta buna!

Reteta Pui fettucine a fost propusa de dark angel pe forum culinar.ro

Alte retete cu paste gasiti aici:

Paste cu ciuperci si ardei,

Paste cu somon afumat,

Spaghetti cu sos de gorgonzola

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!