Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca. 1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic. 2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robi
Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca.
1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic.
2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robinet, se scutura surplusul de apa, si se pun in punga.
Cu o mana se tine punga bine inchisa si se scutura ca bucatile sa se acopere bine. Se continua si cu restul bucatilor, punandu-se in tava de copt pe masura ce sunt acoperite.
Se pun in cuptor incalzit pentru aprox.50 de minute sau pana ce sunt rumenite.
Nu se adauga nimic. Nu se acopera.
Pofta buna!
Reteta Pui fript in pesmet a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu pui gasiti aici: Pui fript cu sos de ciuperci
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura