Pui fript in pesmet

Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca. 1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic. 2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Pui taiat in 8
  • pentru pesmet: 1 lingura faina
  • 1/2 lingura amidon
  • 7 linguri pesmet
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita praf de ceapa
  • 3/4 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1/4 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita boia dulce
  • 1/4 pahar susan

Mod de preparare

Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca.

1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic.

2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robinet, se scutura surplusul de apa, si se pun in punga.

Cu o mana se tine punga bine inchisa si se scutura ca bucatile sa se acopere bine. Se continua si cu restul bucatilor, punandu-se in tava de copt pe masura ce sunt acoperite.

Se pun in cuptor incalzit pentru aprox.50 de minute sau pana ce sunt rumenite.

Nu se adauga nimic. Nu se acopera.
Pofta buna!

Reteta Pui fript in pesmet a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro

Alta reteta cu pui gasiti aici: Pui fript cu sos de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...