Pui haiducesc cu vin si smantana

Pentru pui haiducesc cu vin si smantana puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pui mijlocii
  • 1 dl ulei
  • 4-5 rosii bine coapte
  • 1 pahar vin
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pentru pui haiducesc cu vin si smantana puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte, se taie foarte marunt si se pun la fiert cca 10 minute. Cand puii sunt bine patrunsi se scot, se desoseaza (se scot oasele) si se portioneaza. Sosul format se amesteca cu smantana, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe cca 10 minute. Pe un platou decorat cu frunze de salata verde se asaza carnea, se toarna deasupra sosul amestecat cu rosiile, apoi se presara cu verdeata.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi aurii

Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...

Cartofi aurii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii