Pui in bere

Pui in bere este o mancare care merita incercata de orice gurmand. Pentru a prepara aceasta reteta e nevoie de: bere, pui.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 2 kg
  • 500 ml bere
  • 6 lingurite de Delikat

Mod de preparare

Se dizolva cele 6 lingurite de Delikat in bere, dupa care se aseaza puiul intr-o tava. Se toarna berea peste el si se baga la cuptor fara capac. Din cand in cand intorci bucatile de carne ca sa fie bine patrunse de sos. Se serveste cu o garnitura la alegere.


Alte mancaruri recomandate:

Pulpe de pui la tava

Rulouri din piept de pui in vin

Tocanita de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...