Se pune puiul intr-un vas iena. Se pun intr-un vas separat sucul de lamaie. Coaja de lamaie, uleiul de masline, 1/4 ceasca miere si sarea, la care s
Se pune puiul intr-un vas iena. Se pun intr-un vas separat sucul de lamaie. Coaja de lamaie, uleiul de masline, 1/4 ceasca miere si sarea, la care se adauga ceapa si usturoiul; se pastreaza 1/4 din acest sos si se toarna restul peste pui. Se acopera vasul si se lasa la rece în frigider 1 ora si 30 de minute. Se stoarce apoi zeama de pe pui si se pune într-o tavã care nu a fost unsa cu ulei sau untura.
Intr-un vas mic se amestecã 1/4 din sosul ramas cu 3 linguri de miere de albine. Se toarna aceasta compozitie peste pui. Se baga la cuptor timp de 20 de minute la o temperatura potrivita
Se presara apoi migdale peste pui si dati din nou la cuptor pentru 15 minute, sau pana cand furculita patrunde in pui cu usurinta.
Cand este gata se pun pe un platou frunzele de salata si peste ele piepturile de pui. Se garnisesc cu feli de portocale si struguri.
Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...
Prajitura cu ciocolata si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa