Crevetele se fierbe si se decorticheaza. Ceapa verde se taie marunt, puiul se taie marunt, se spala si se usuca cu un prosop. La fel si jambonul se ta
Crevetele se fierbe si se decorticheaza. Ceapa verde se taie marunt, puiul se taie marunt, se spala si se usuca cu un prosop. La fel si jambonul se taie cuburi mici. Ciupercile se spala si se taie lame. Migdalele se prajesc fara ulei. Sosul de soia se amesteca cu maizena, cu sosul de stridii, uleiul de susan, si ceapa verde. Separat se pune crevetele fiert si racit, puiul, si se lasa la macerat 10 minute. Dupa ce s-au macerat puneti intr-o cratita puiul si crevetele si sotati-l la foc moderat 3min. Se va adauga jambonul, ciupercile, mugurii de bambus, sarea. Spre sfirsit fructele exotice.
Se va servi cu migdale prajite deasupra.
Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...
Mancare de bob cu prajealaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj