Crevetele se fierbe si se decorticheaza. Ceapa verde se taie marunt, puiul se taie marunt, se spala si se usuca cu un prosop. La fel si jambonul se ta
Crevetele se fierbe si se decorticheaza. Ceapa verde se taie marunt, puiul se taie marunt, se spala si se usuca cu un prosop. La fel si jambonul se taie cuburi mici. Ciupercile se spala si se taie lame. Migdalele se prajesc fara ulei. Sosul de soia se amesteca cu maizena, cu sosul de stridii, uleiul de susan, si ceapa verde. Separat se pune crevetele fiert si racit, puiul, si se lasa la macerat 10 minute. Dupa ce s-au macerat puneti intr-o cratita puiul si crevetele si sotati-l la foc moderat 3min. Se va adauga jambonul, ciupercile, mugurii de bambus, sarea. Spre sfirsit fructele exotice.
Se va servi cu migdale prajite deasupra.
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa