Crevetele se fierbe si se decorticheaza. Ceapa verde se taie marunt, puiul se taie marunt, se spala si se usuca cu un prosop. La fel si jambonul se ta
Crevetele se fierbe si se decorticheaza. Ceapa verde se taie marunt, puiul se taie marunt, se spala si se usuca cu un prosop. La fel si jambonul se taie cuburi mici. Ciupercile se spala si se taie lame. Migdalele se prajesc fara ulei. Sosul de soia se amesteca cu maizena, cu sosul de stridii, uleiul de susan, si ceapa verde. Separat se pune crevetele fiert si racit, puiul, si se lasa la macerat 10 minute. Dupa ce s-au macerat puneti intr-o cratita puiul si crevetele si sotati-l la foc moderat 3min. Se va adauga jambonul, ciupercile, mugurii de bambus, sarea. Spre sfirsit fructele exotice.
Se va servi cu migdale prajite deasupra.
Daca tot am achizitionat din camara formele de gogosele, a trebuit sa le testam si am facut niste bijuterii de gogosele, sub...
Desert gogosele in forma de rozete si steluteDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata