Se spala bine puiul si in cazul in care nu era curatat deja se curata si pe interior. Intre timp, se incinge cuptorul. Se unge bine puiul cu ulei si
Se spala bine puiul si in cazul in care nu era curatat deja se curata si pe interior. Intre timp, se incinge cuptorul.
Se unge bine puiul cu ulei si condimente.
Se umple cratita pe jumatate cu apa si in mijlocul ei se aseaza un borcan, la randul lui umplut cu apa pe jumatate.
Se aseaza puiul cu fundicul in borcan si se da totul la cuptor, cca 45 de min.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti