Se spala bine puiul si in cazul in care nu era curatat deja se curata si pe interior. Intre timp, se incinge cuptorul. Se unge bine puiul cu ulei si
Se spala bine puiul si in cazul in care nu era curatat deja se curata si pe interior. Intre timp, se incinge cuptorul.
Se unge bine puiul cu ulei si condimente.
Se umple cratita pe jumatate cu apa si in mijlocul ei se aseaza un borcan, la randul lui umplut cu apa pe jumatate.
Se aseaza puiul cu fundicul in borcan si se da totul la cuptor, cca 45 de min.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii