Pui picant cu fasole verde

1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min. 2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g ghimbir
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 800 g file de piept de pui
  • 4 linguri ulei
  • sos de soia
  • 100 ml supa

Mod de preparare

1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min.

2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

3. Se toaca ghimbirul, ceapa si usturoiul.

4. Se taie cuburi ardeiul gras si ardeiul iute.

5. Se taie bucati carnea. Se calesc intr-o tigaie ceapa, usturoiul si ghimbirul, in 2 linguri ulei.

6. Se adauga carnea si se rumeneste de jur imprejur; se scoate.

7. Se toarna in tava 2 linguri ulei si se prajesc ardeiul iute si fasole verde 3 min.

8. Se adauga ardeiul gras si se prajesc impreuna 1-2 min.

9. Se adauga carnea, sos de soia, sare si piper.

10. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 2 min.
Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...