Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza pe mar
Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza pe marginile unei tavi. In mijloc, inconjurand carnea, se asaza ceapa taiata sferturi, morcovii taiati rondele si mazarea verde. Se condimenteaza si legumele, dupa care se stropesc cu aprox. 100 ml ulei. Se baga la cuptor, si dupa aprox. o ora, cand carnea s-a inmuiat, se toarna smantana peste legume si se mai lasa in cuptor 5 minute.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa