Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza pe mar
Se taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza pe marginile unei tavi. In mijloc, inconjurand carnea, se asaza ceapa taiata sferturi, morcovii taiati rondele si mazarea verde. Se condimenteaza si legumele, dupa care se stropesc cu aprox. 100 ml ulei. Se baga la cuptor, si dupa aprox. o ora, cand carnea s-a inmuiat, se toarna smantana peste legume si se mai lasa in cuptor 5 minute.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj