Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii.
Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii. Cand jarul este incins, se pune frigarea la foc si se invartesc puii sa nu se arda. Se ung mereu cu unt si cu putina apa, cu o pana. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra. Se desface ata, se taie puii in doua. Dupa gust, se pot unge puii cu zeama de mujdei de usturoi de 2 — 3 ori in timpul friptului.
Puii simpli la frigare se servesc cu cartofi prajiti si cu salata sau castraveti murati.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii