Pui sote cu conopida si smintina

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte rece, apoi restul de lapte,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne pui calitatea intiia 1
  • 300
  • unt 0
  • 150g
  • ceapa 0
  • 200
  • faina 0
  • 125g
  • smintina 0
  • 300g
  • conopida 2kg
  • lapte 0
  • 500l
  • sare 0
  • 005g

Mod de preparare

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte rece, apoi restul de lapte, smantana, sare si se fierb circa 15 minute. Sosul obtinut se paseaza peste carne, se adauga conopida si se fierb inca circa 10 minute.
Preparatul se prezinta in legumiera sau farfurie. Se serveste cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...