Pui sote cu conopida si smintina

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte rece, apoi restul de lapte,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne pui calitatea intiia 1
  • 300
  • unt 0
  • 150g
  • ceapa 0
  • 200
  • faina 0
  • 125g
  • smintina 0
  • 300g
  • conopida 2kg
  • lapte 0
  • 500l
  • sare 0
  • 005g

Mod de preparare

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte rece, apoi restul de lapte, smantana, sare si se fierb circa 15 minute. Sosul obtinut se paseaza peste carne, se adauga conopida si se fierb inca circa 10 minute.
Preparatul se prezinta in legumiera sau farfurie. Se serveste cald.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Anamaria

Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.

Tort Anamaria
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea