Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte rece, apoi restul de lapte,
Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte rece, apoi restul de lapte, smantana, sare si se fierb circa 15 minute. Sosul obtinut se paseaza peste carne, se adauga conopida si se fierb inca circa 10 minute.
Preparatul se prezinta in legumiera sau farfurie. Se serveste cald.
Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata