Se sterge si se freaca cu zeama de la ½ lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul
Se sterge si se freaca cu zeama de la ½ lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul in fisii de slanina legate cu sfoara. Se inabusa in unt intr-o cratita, morcovul si ceapa taiate; se pune puiul deasupra si se acopera cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si se fierbe inabusit o ora. Se serveste cu orez fiert, bine piperat si stropit cu sosul din cratita.
Am folosit dovlecei in acest sezon in foarte, foarte multe preparate. Cred ca a fost principalul nostru aliment. Dar aceste...
Reteta de paste cu pui si dovleceiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa